INS Softwere se bavi servisom računarima, servis lap top-a, web dizajnom, grafickim dizajnom, i servis mobilih telefona.

Ins Softwere postoji

od 2003 godina čime predstavljamo sigurnost i pouzdansot naših usluga dugogodišnjim iskustvom.

Uslovi koriscenje usluga Ins SoftwereWeb sajt www.ins-softwere.tk je Sajt u vlasnistvu Ins Softwere Frelancer .

Koriscenjem web sajta Ins Softwre ili drugih servisa koji su dostupni na ovoj prezentaciji pristajete na uslove i pravila (u daljem tekstu: Opsti Uslovi koriscenja i politiku privatnosti ) koji su navedeni u daljem tekstu.

 

Opsti uslovi koriscenja i politika privatnosti

 

Clan 1.1 Ins Softwere zadrzava pravo da prihvati ili odbije narucioca web prezentacije bez naknadnog informisanja narucioca prezentacije

Clan 1.2 Ins Softwere ima pravo da naplati usluge izrade web sajta prema izabranom paketu narucioca web prezentacije i da o tome obaveti narucioca

Clan 1.3 Izrada web sajta regulisana je narucivanjem web sajta u kome narucilac popunjava potrebne podatke i salje Ins Softwere na verifikaciju zatim verifikacija se se vrsi popunjavanjem ugovora o izradi web sajta i placanjem preko Banke Inteze na upltnicu. Primer uplatnice koju narucilac dobija nakon narucivaja web sajta zajedno sa ugovorom

Clan 1.4 Ins Softwere ima pravo na izmenu i dopunu opstih uslova koriscenja i politike privatnosti bez obavestenja

 

Clan 2.0 Povlacenje odogvornosti i garancije

 

Clan 2.1 Ins Softwere ne snosi nikakvu odgovornost i garanciju za ne adekvatno koriscenje web sajta i davanja pristupnih podataka trecim licima

Clan 2.2 Ins Softwere ne snosi odgovornost i garancijuukoliko ste Vi napravili gresku i web sajt nije u funkciji.

Clan 2.3 Ins Softwere ne snosi odgovornosti i garanciju za sigurnost web sajta, neprekidnost, performanse i pouzdanost.

Clan 2.4 Ins softwere ne snosi odgovornsot i garanciju na usluge i proizvode do kojih je doslo pomocu sajtova za reklame ili linkova ili reklama na njemu kao ni za bilo kakve infromacije ili savete do kojih se doslo preko sajta a nisu deo usluga Ins Softwere.

Clan 2.5 Koriscenjem web sajta prihvatate sve opste uslove i politiku privatnosti kao i punu odgovornost za bilo kakvu stetu koja je nastala zbog informacija do kojih ste dosli preko prezentacije, za stetu nastalu ucitavanjem fajlova i dokumenta na Vas racunar. Kao i za bilo koji drugi vid stete koji je nasatao preko prezentacije.

Clan 2.6 Ins Softwere ne daje nikakve garancije, niti je odgovoran za tacnost, sadrzinu, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadrzaja prikazanih na Prezentaciji, osim onih koje se odnose na usluge Ins Softwere i za koje odgovara u skladu sa Opstim uslovima za dostupnost i pruzanje tih usluga.

Clan 2.7 Ins Softwere ima pravo da menja Uslove i pravila u svakom momentu bez obavestavnja korisnika usluga proizvoda.

Clan 2.8 Ins Softwere Ni pod kojim okolnostima nije odgovorn za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada servisa, prouzrokovanih direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u šta spadaju, ali ne samo oni, i problemi u funkcionisanju Interneta, kvarovi na kompjuterskoj opremi ili problemi sa istom, problemi u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili neke druge vrste uređaja i opreme, nestanci struje, štrajkovi, obustave rada, neredi, ustanci, revolucije, građanski nemiri, nestašice sadržaja ili manjak radne snage, požari, poplave, oluje, eksplozije, sve vrste prirodnih nepogoda, ratna razaranja, delovanje Vlade, naredbe domaćih i međunarodnih sudova, nesaradnju trećih lica, i problemi sa grejanjem, osvetljenjem i klimatizacijom.

Clan 2.9 Ins Softwere nije odgovorn za brisanje, neuspesno skladistenje, pogresno dostavljanje ili neblagovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja. Ins Softwere . ne snosi odgovornost za bilo kakvu stetu nastalu skidanjem fajlova ili pristupom bilo kakvom sadrzaju na Internetu do koga se doslo pomocu Sajta.

 

3.0 Bezbednost Dobijenih informacija


Clan 3.1 Ove informacije su čuvane ukoliko ih Vi licno dostavite meni na uvid, Na primer kupovina proizvoda adresa, email, broj kreditne kartice, broj rauna. Cuva se komercijalnim programima za zastitu podataka 
3.2 Komunikacija sa klijentima
Sva komunikacija je sacuvana i nije dostupna javnosti, cuvam sve informacije koje dostavite.
3.3 Kako se upotrebljavaju vasi licni podaci
Ove informacije se upotrebljavaju u sekundarne interne potrebe, odrzavanje web sajta, analiza, proracun, poboljsavanje usluga Ins Softwere , ispunjavanje zelja-potreba, klijenta za informacijama. isporuku proizvoda i online podrske.
3.4 Licne informacije su cuvane, zasticenene i nece biti odate.

 

4.0 Pravilnik izmdju korisnika i Ins Softwere parva


Clan 4.1 Ins Softwere zadržava pravo gašenja web sajta usled ne izmirenih obveza prema nama u roku od 15 dana od dana obajvljivanja web sajta navedeni domen bice iskorscen za novi web sajt za novog klijenta.
Clan 4.2 Narucivanje Internet usluga se vrsi preko servisa Narucite web sajt. Prihvatate sve uslove koristenja sa uslugom koristenja domena i hostinga za odabrani paket.
Clan 4.3 Paket domena i hostinga po vašem izboru web sajta, Ins Softwere nece snositi posledice koriscenja besplatnih domena i hostinga.
Clan 4.4 Plaćanje domena i hostina se vrsi avansnom uplatom na ziro racun navedno u primeru, uplata se vrsi u banci, korisnik je duzan da po prijemu predracuna izvrsi uplatu najkasnije 8 dana, ukoliko je u pitanju obnova domena i hostinga, Da bi domen i hosting bili aktivni najkasnije 24h pre isteka.
Clan 4.5 Ins Softwere ne snosi nikavu odgovronost ako korisnik nije balogvremeno izvrsio uplatu domena i hostinga pre isteka naznacenog perioda korišsenja domena i hostinga.
Clan 4.6 Vreme trajanja vazi za period za koju je korisnik izvrsio uplatu U slucaju kasnjenja uplate za obnovu registracije domena, ukoliko je domen moguce obnoviti, cena obnove domena ce zavisiti od trenutne cene kod registrara domena.
Clan 4.7 Klijent ima obavezu da obavesti Ins Softwere o blagovremenim nepravilnostima uplate ili promene sadrzaja sajta- Intenet usluga kako bi se efikasno otkolnila.

Clan 4.8 Ins Softwere ima pravo na izmenu cena proizvoda ili usluga u svakom momentu, Nova cena se ne odnosi na korisnka koji je vec platio staru cenu proizvda ili usluga vazi do isteka do kojeg je usluga placena nakon cega nastupa nova cena za naredni period ukoliko je doslo do izmena cena.
Clan 4.9 Ukoliko zbog povecanja cene klijent nije zadovoljan ima pravo prekinuti saradnju sa Ins Softwere uz objaznjenje ili predloziti korekciju, Ins Softwre zadrzava pravo na eventualno usvajanje korekcije usluga za stalne korisnike ili eventualno odbijanje korekcije.
Clan 4.9 INs Softwere ne vrsi povracaj uplacenih finasiskih sredstava.

 

5.0 Prava i obaveze klijenta


Clan 5.1Klijent se obavezuje da nece naneti eventualnu stetu Ins Softwere koristenjem raznih metoda narusavanje ugleda i poslovanja.
Clan 5.2 Klijen uvek mora da ima azuriranje kontakt podatke ukoliko dodje do promene kontakt podataka duzan/na je da obavestio tome.
Clan 5.3 Klijent moze da proda svoj domen i hosting trecem licu bez obavestenja prema Ins Softwere .
Clan 5.4 Klijent nemoze da proda domen i hosting ukoliko je vlasnistvo Ins Softwere .
Clan 5.5 Klijent je odgovoran za koristenje svog domena i hostinga i njegovo administriranje.
Clan 5.6 Klijent je odgovoran za koristenje domena i hostinga u pornografske sadrzaje a Ins Softwere zadrzava pravo da ovakog klijenta iskljuci iz Internet usluga bez obavestenja o tome.

 

Clan 6.0 Prava i obaveze Ins Softwere


Clan 6.1 Ins Softwere zadržava pravo da preduzme mere koje mogu ograničiti korištenje usluga ili eliminisati pristup uslugama.
Clan 6.2 ns Softwere neće snositi odgovornosti ukoliko dodje do povrede bilo kojeg pravilnika prvatnosti kao i obevza klijenta.
Clan 6.3ns Softwere je obavezna da objavi web sajt na internet u roku definisanom u ugovoru.
Clan 6.4ns Softwere ima pravo da trazi naplatu usluga definisano ovim ugovorom u roku od 5 dana.
.Clan 6.4.1 ns Softwere nesnosi nikakvu odgovornost za koristenje drugih domena i hostinga
Clan 6.5 ns Softwere nema obvezu da vas obavesti o menjanju usluga i cena.
Clan 6.6ns Softwere nesnosi odgovornost ukoliko je došlo do prekida hostinga i domena.
Clan 6.7 Autorska prava su zadržana i zabranjeno je svako ne ovlašteno korištenje usluga Ins Softwere i drugih sadrzaja kao i kopiranje ugvora.

Clan 6.8 Ins Softwere ima pravo da moze da uvazi ili ne uvazi garanciju na uslugu ukoliko je doslo do greske za koju je nemoguce utvrditi zbog cega je doslo.

Clan 6.9 Ins Softwere ima pravo da Garancija vazi samo ako je navedena za uslugu.

VASI podaci su sacuvani komercijalnim programima za zastitu podataka!

uneti jos neki podatak